Echtparen gehuldigd voor hun Gouden huwelijk

Districtscommissaris Fulgence Javinde heeft de echtparen Heye-Truideman en Mangal-Sewsaran gehuldigd voor het feit dat ze 50 jaar zijn getrouwd. Beide echtparen hebben de gebruikelijke enveloppe met inhoud ontvangen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest.

Echtpaar Heye-Truideman

Op 30 januari herdacht het echtpaar Heye-Truideman in alle stilte hun gouden huwelijk. Dit heugelijk feit brachten zij door met hun kinderen en kleinkinderen.  Echtgenoot Heye, Imro werd op 17 januari 1944 geboren te Paramaribo, terwijl echtgenote Heye- Truideman op 10 februari 1950 werd geboren, eveneens te Paramaribo.

Echtpaar Mangal-Sewsaran

Op 30 januari 2021 vierde het echtpaar Mangal-Sewsaran in alle stilte hun gouden huwelijk. Deze dag brachten ze door met hun kinderen en kleinkinderen. Het echtpaar zegt dat zij heel gelukkig is met elkaar. Echtgenoot Mangal, Bidperkas werd op 28 september 1950 geboren in het district Commewijne. Echtgenote Mangal-Sewsaran, Chittrawatie werd op 15 juli 1955 in het voormalig district Suriname geboren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: