Gouden huwelijk voor Echtpaar Bajnath-Sardjoe

Op zaterdag 10 april herdacht het echtpaar Bajnath-Sardjoe het feit dat ze 50 jaar getrouwd is. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Het echtpaar mocht de vertegenwoordigers van districtscommissariaat Wanica Zuid-Oost, de Districtssecretarissen dhr. Stephen Dompig en mevr. Burleson Chermine, ontvangen. Het echtpaar mocht een bloemstuk, een felicitatiekaart en ingelijste foto in ontvangst nemen. De middelen die bij zo een jubileum gepaard gaan worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

Echtgenoot Bajnath, Naraindath is geboren op 15 februari 1953 in het district Suriname. Hij heeft de GLO school te O.S Malang doorlopen en vervolgens de technische school. Zijn loopbaan begon hij al op jonge leeftijd als buschauffeur en onderhield de routes Paramaribo- Zanderij-Matta-Bigi Poika- Powaka-Carolina-Blakawatra-Casipora.  De route Paramaribo-Lelydorp is de route die hij nu onderhoud voor het vervoeren van schoolkinderen. Zijn hobby’s waren voetballen.

Echtgenote Sardjoe, Chanderwatie,  is geboren in het district Suriname op 11 december 1952. Zij bezocht de GLO school te O.S Duisburg. Daarna bezocht zij de ULO school. Na het huwelijk had zij de zorg van het gezin.

Het huwelijk van het echtpaar was gearrangeerd door een zwager van mevrouw Sardjoe. Na de kennismaking werd zij ten huwelijk gevraagd. Beide ouders gingen akkoord en na een half jaar daarna stapten zij in het huwelijksbootje. Het gezin werd uitgebreid met 4 kinderen namelijk 2 zonen en 2 dochters. Daarnaast hebben zij ook 10 kleinkinderen.

Het dol gelukkig echtpaar geeft als hoogte punt in hun leven aan de doelen die in vervulling zijn gegaan. Zij hangen het hindoe geloof en wel de Sanathan Dharm aan. In het dagelijks leven genieten zij samen van hun A.O.V. Voor eigen gebruik kweken ze doksen, kippen en doen aan landbouw op kleine schaal. Daarnaast hebben zij ook koeien.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: