Sjeshie Ramkhelawan over “Tak Mi Tori” Extended edition

Extended edition gelanceerd op veler verzoek

Na de succesvolle live versie van “Tak Mi Tori” door muziekformatie Dancemachine is op 01 april de Extended edition gelanceerd. “De live versie die heel veel mensen aansprak, maar die gedeeltelijk was gepresenteerd tijdens de Osso Fesa 2 Party  van The Boss Promotions en KRS Royal en  intussen al meer dan 225k views heeft behaald, is door Dancemachine in zijn geheel als solo track gelanceerd met een bijbehorende clip”, zegt Sjeshie Ramkhelawan aan Dagblad Suriname.

“Tak Mi Tori” Extended edition is op veler verzoek uitgebracht nadat het optreden tijdens de Osso Fesa 2 Party een hit werd. Het is een videoclip geworden met een beach setting. Het idee voor een beach setting is afkomstig van Dancemachine zelf en heeft als doelstelling om ondanks alle stress van tegenwoordig, toch nog een fris en zonnig aantal minuten te laten zien van ons mooi land Suriname met een tropische look. Met medewerking van alle sponsoren hebben we dit kunnen realiseren zegt Ramkhelawan in gesprek met Dagblad Suriname.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: