Shadon & The Wailers is tribuut aan legendarische artiesten

Bob Marley & The wailers, Kumar Sanu

Shadon Bindraban is een veelzijdige artiest, geboren in Suriname en woont momenteel in Nederland. Hij heeft recent de clip Shadon & The Wailers uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Real life entertainment. Het is een persoonlijk project van Shadon, de mix en master is gedaan door Jayden Mentho. Er zijn tal van andere nummers die nog uit zullen komen. Hij maakt deel uit van verschillende formaties, te noemen The Beatles of Bollywood, muziekformatie Déjavu, No One.

“De warmte in de klank, het spel en de groove van the Wailers blijft ongeëvenaard. Daarbij is de stem van Bob Marley wel vaak geremixd, in liedjes maar nimmer voor zover ik weet de sound van zijn band zelf. Het is voor mij zingevend een cover te doen op een manier zoals nooit eerder is gedaan. Ook wilde ik een muzikale brug maken door Bollywood nummers uit India te combineren met muziek uit hetMmekka van Reggae, Jamaica. Er is een hele hoop wat eraan zit te komen, want ik heb zoveel muziek te geven en te delen. De langverwachte cd van The Beatles of Bollywood zal niet lang meer op zich laten wachten. Binnen 1 maand zit het online. Daarnaast zullen wat tracks/video’s verschijnen met de muziekformatie Déjavu. Ook zijn we in afronding met 8 originele dance tracks met een talentvolle upcoming producer “No One” voor de Westerse markt. Tegen het einde van het jaar zal ik 1 van mijn 5 Nederlandstalige nummers kenbaar maken aan de wereld. De Covid-19 situatie heeft mij heel veel comfort en rust gebracht. Heb altijd al veel te veel geracet tegen de klok. Het schept een ideale situatie om meer tijd door te brengen with the love ones. Natuurlijk vallen de live optredens even weg, maar dat zie ik volgend jaar wel veranderen” aldus Shadon in een gesprek. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!