Vrouw (21) na te zijn gedrogeerd met ‘sukru’ seksueel misbruikt door twee mannen

Een 21-jarige vrouw is na te zijn gedrogeerd seksueel misbruikt door twee mannen. De 25-jarige I.S., meer bekend als ‘Dogla’ en de 27-jarige G.I, zijn op maandag 5 april als verdachten aangehouden na aanmelding op het politiebureau Geyersvlijt, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 10 april.

De vrouw had op dinsdag 30 maart aangifte op het politiebureau Geyervlijt tegen beide mannen gedaan. Het slachtoffer heeft verklaard, dat zij en I.S. een relatie hebben. Hij heeft haar op een woonadres te Tourtonne vier iets te drinken aangeboden. De vrouw wist niet dat hij de drugs, bekend als ‘sukru’ in haar drank had gedaan. Hierdoor raakte zij beneveld, waarna I.S. haar seksueel misbruikt heeft. Daarna gaf hij zijn vriend G.I. de gelegenheid om haar ook seksueel te misbruiken.

S. geeft toe dat hij de vrouw gedrogeerd en seksueel misbruikt heeft. Ook heeft hij verklaard zijn vriend G.I. erbij te hebben gehaald die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft. G.I ontkent echter. 

De twee zijn hangende het onderzoek door de politie in voorlopige verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!