Burgers verrast door gesloten markten

Burgers zijn zaterdagochtend verrast toen ze tot de ontdekking kwamen, dat de markten gesloten zijn. In de omgeving van de Centrale Markt in het centrum van Paramaribo is het een en al chaos. Marktventers verkopen nu hun waren op straat, waaronder groenten, maar ook vis.

De mensen werden ‘s morgens onaangenaam verrast en waren kennelijk niet op de hoogte van de vrijdagavond laat door de gezondheidsautoriteiten bekend gemaakte aangepaste Covid-19 maatregelen. Een van die maatregelen is, het sluiten van de markten. ‘Marktverkopers, groente- en fruitventers kunnen langs de straat/weg hun waar aanbieden’, zo is bekendgemaakt.

Beelden die op social media zijn verschenen tonen de chaos in het centrum, de drukte en de vele verkopers die nu her en der langs en op straten hun producten hebben uitgestald. 

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost was, vooralsnog, niet bereikbaar voor een reactie op de chaotische taferelen in het centrum van Paramaribo zaterdagochtend.

PK

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: