Ministerie van Onderwijs: Scholen nog twee weken gesloten

Met een zaterdagmiddag 10 april uitgebrachte bekendmaking, bevestigt het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur de mededeling van de gezondheidsautoriteiten van vrijdagavond, dat de scholen maandag 12 april nog niet open gaan.

In navolging van de door de overheid aangepaste Covid-19 maatregelen, laat het ministerie weten, dat scholen op alle niveaus in de komende 2 weken gesloten zullen zijn en dat iedereen de officiële berichtgevingen en andere instructies vanuit het ministerie worden bekendgemaakt via de Facebookpagina en website van het ministerie. 

Naar verwachting, afgaande op de twee weken verlenging dat de scholen gesloten zijn, begint het onderwijs weer op maandag 26 april.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: