Man (35) loopt met gestolen gasbom in kruiwagen in Geyersvlijt

De 35-jarige G.F. is in de vroege ochtend van zaterdag 3 april aangehouden door een man bij wie de verdachte een gasbom had gestolen, waarna hij werd overgedragen aan agenten van het politiebureau Uitvlugt, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De verdachte had kans gezien om een 100 lbs gascilinder te stelen op een woonadres in het ressort Geyersvlijt, waarna hij er vandoor ging met de gasbom in een kruiwagen. De eigenaar had dit opgemerkt en ging de verdachte achterna en hield hem enkele straten verder aan. 

Maar, de verdachte had de gascilinder al afgestaan aan vermoedelijk de persoon die hem de opdracht had gegeven om het te stelen.

G.F., een bekende van de politie, werd na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: