Acteur Gaurav Dixit onvindbaar na inval in zijn woning

Acteur Gaurav Dixit is volgens NDTV onvindbaar sinds een drugsvangst in zijn flat in Mumbai’s Lokhandwala . De outlet meldt dat het Narcotica Control Bureau (NCB) grote hoeveelheden verboden verdovende middelen in zijn huis heeft gevonden. Ook hebben de autoriteiten MD, MDMA en hasjiesj ontdekten op de locatie. Toen de acteur en zijn huisgenoot terugkeerden, vluchtten ze nadat ze de politie hadden opgemerkt.

De inval werd gedaan nadat Dixit’s naam genoemd werd in een verhoor met acteur Ajaz Khan, die onlangs werd gearresteerd. Een ambtenaar vertelde The Indian Express dat Khan’s naam zelf opdook tijdens het verhoor van ene Shadab Batata, een vermeende marskramer die eerder door het NCB was gearresteerd.

Het narcoticateam had MDMA ter waarde van Rs 2 crore teruggevonden na de arrestatie van Batata vorige week. Als onderdeel van de operatie werden invallen gedaan in Lokhandwala, Versova en Mira Road.

Dixit is bekend van kleine rollen in films en tv-series. Volgens IMDB speelde hij in films als Happy Bhaag Jayegi, het vervolg Happy Phirr Bhag Jayegi, Dahek: A Restless Mind, The Magic of Cinema en Ganga Ke Paar Saiyan Hamar. Hij was ook te zien in tv-programma’s als Seeta Aur Geeta.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: