Fatima Sana Shaikh heeft ‘reuk en smaak verloren’ door coronavirus

Fatima Sana Shaikh is onder quarantaine thuis nadat ze positief getest werd op het coronavirus. Ze volgt alle voorzorgsmaatregelen en protocollen.

Actrice Fatima Sana Shaikh, die een paar dagen geleden positief getest werd op het coronavirus, lijdt aan een ‘vreselijke lichaamspijn’. Ze heeft ook haar gevoel voor smaak en reuk verloren, een eigenaardig symptoom van het wijdverspreide virus. De Dangal-actrice is in quarantaine thuis en volgt alle voorzorgsmaatregelen en protocollen.

De actrice werd onlangs door Anil Kapoor getrakteerd op zelf gekookt eten. Op woensdag deelde ze een foto op haar Instagram-verhaal waarop dozen met eten te zien waren en ook enkele snoepjes. “Anil Kapoor, je bent de beste. Bedankt voor het sturen van deze geweldige ghar ka khaana”, kopte de 29-jarige acteur bij de foto.

Tijdens de aankondiging van haar COVID-19 diagnose, had de Ludo ster haar fans gevraagd om veilig te blijven. Ze had geschreven: “Ik ben positief getest voor Covid-19 en volg momenteel alle voorzorgsmaatregelen en protocollen en heb mezelf thuis in quarantaine geplaatst. Dank u voor al uw wensen en zorgen. Blijf alsjeblieft veilig.”

Op het werk front,  kijkt Fatima Sana Shaikh uit naar de release van Ajeeb Daastans, een bloemlezing op Netflix, gefinancierd door Karan Johar. De acteur kondigde onlangs de lancering van de trailer aan toen ze schreef: “Har kahaani mein koi raaz hai chupa. #AjeebDaastaans trailer komt morgen uit.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: