Dia Mirza verwacht eerste kind met echtgenoot Vaibhav

Dia Mirza is in verwachting van haar eerste kind met echtgenoot Vaibhav Rekhi. Dia en Vaibhav trouwden op 15 februari van dit jaar in haar woonplaats Mumbai. Nu heeft Dia Mirza op Instagram aangekondigd dat ze in verwachting is van haar eerste kind met echtgenoot Vaibhav Rekhi. Dia deelde een foto van haar vakantie op de Malediven en plaatste het bijschrift: “Gezegend om…Eén te zijn met Moeder Aarde…Eén met de Levenskracht die het begin is van alles…Van alle verhalen. Slaapliedjes. Liedjes. Van nieuwe jonge boompjes. En de bloei van hoop. Gezegend om deze zuiverste van alle dromen in mijn schoot te wiegen “.

Dia was op vakantie op de Malediven met echtgenoot Vaibhav Rekhi en stiefdochter Samaira. Ze postte verschillende foto’s en video’s van haar vakantie. De acteur werd gefeliciteerd door haar vrienden en collega’s nadat ze het nieuws had gedeeld. Konkona Sen Sharma schreef: “Oh my!!! Dit is het gelukkigste nieuws!!! Gefeliciteerd mijn liefste,” terwijl Jacqueline Fernandez en Divya Khosla Kumar ook hun felicitaties achterlieten.

Terwijl ze foto’s van haar bruiloft deelde, had Dia geschreven: “Liefde is een volledige cirkel die we thuis noemen. En wat een wonder is het om de klop te horen, de deur te openen en erdoor gevonden te worden. Ik deel dit moment van voltooiing en vreugde met jullie… mijn uitgebreide familie. Mogen alle puzzels hun ontbrekende stukjes vinden, mogen alle harten helen en mag het wonder van liefde zich overal om ons heen blijven ontvouwen ❤️🙏🏻 #ThankYouPreeta #SunsetKeDiVaNe.”

Dia Mirza was eerder getrouwd met Sahil Sangha. Na vijf jaar huwelijk besloten ze in 2019 met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: