Wijlen Kader Khan’s zoon Abdul Quddus overleden

Abdul Quddus, zoon van wijlen acteur-schrijver Kader Khan, is overleden in Canada als gevolg van nieraandoeningen, zei zijn familie. Quddus’ broer Sarfaraz vertelde PTI dat hij woensdag in een ziekenhuis in Canada is overleden.

Volgens Sarfaraz leed Quddus al geruime tijd aan nieraandoeningen.

“Mijn broer was aan de dialyse. Hij had al enige tijd nierproblemen. Hij lag de laatste vijf maanden in het ziekenhuis en probeerde te vechten. Maar gisteren in de ochtend verliet hij ons allemaal,” zei Sarfaraz.

Khan, vooral bekend om het schrijven van enkele van de meest krachtige dialogen en zijn onberispelijke komische timing als acteur, overleed op 81-jarige leeftijd op 31 december in 2018 als gevolg van een langdurige ziekte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: