Anupam Kher bevestigt ziekte van zijn vrouw Kirron Kher

Acteur Anupam Kher heeft bevestigd dat zijn vrouw, actrice/politica Kirron Kher, lijdt aan een vorm van bloedkanker. In een verklaring die afkomstig was van Anupam en zoon Sikandar, schreef de acteur donderdagochtend dat Kirron onder behandeling is en ‘hier sterker uit zal komen’.

“Gewoon om ervoor te zorgen dat geruchten niet de overhand krijgen willen Sikandar en ik iedereen informeren dat Kirron gediagnosticeerd is met multiple myeloma, een type bloedkanker. Ze ondergaat momenteel een behandeling en we zijn er zeker van dat ze er sterker uit zal komen dan voorheen. We zijn zeer gezegend dat ze wordt verzorgd door een fenomenale groep artsen. Ze is altijd een vechter geweest die alles aanpakt,” schreef Anupam.

Hij vroeg de mensen ook om gebeden naar haar te sturen. “Ze is een en al hart en dat is waarom ze zoveel mensen heeft die van haar houden. Dus blijf je liefde naar haar sturen in je gebeden en in je hart. Ze is goed op weg naar herstel en we danken iedereen voor hun steun en liefde,” schreef Anupam. Veel van de vrienden en collega’s van het stel stuurden hen berichten van sterkte. Priyanka Chopra en zus Parineeti Chopra zeiden dat ze baden voor Kirron. Neetu Kapoor stuurde ook haar gebeden, terwijl Shilpa Shetty schreef: “Bidden voor @kirronkhermp ji s spoedig herstel.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: