Ryan Donk viert 30e verjaardag met Natio in Sarasota, Florida (VS)

De stemming zit er bij Natio, na de twee recente glansrijke overwinningen op respectievelijk de Cayman Islands (3-0) en Aruba (0-6) goed. Die opgewekte stemming werd zondag nog eens benadrukt toen in Sarasota, Florida (VS), de verjaardag van speler en aanvoerder van Natio Ryan Donk werd gevierd.

Donk, speler bij de Turkse topclub Galatasaray, vierde zondag al zijn 30e verjaardag (hij is dinsdag 30 maart echt jarig) en daar hoorde natuurlijk taart bij. De spelers waren in opperbeste stemming en stukken taart vlogen dan ook binnen een mum van tijd in het rond en in het gezicht van Donk.

In de eerste WK-kwalificatiewedstrijd voor het WK-voetbal in Qatar in 2022 tegen de Cayman Islands maakte Donk vanaf de 11 meterstip het tweede doelpunt voor Natio in de met 3-0 gewonnen match in Paramaribo. In de met 0-6 gewonnen wedstrijd tegen Aruba dacht iedereen dat Donk met de borst de 0-2 scoorde voor Natio rond de 29e minuut, maar de goal werd toegeschreven aan Aruba’s eigen speler Francis Croes. 

Natio wacht nu nog in zijn poule op 4 juni thuis Bermuda en op 8 juni reist het team af voor de laatste wedstrijd in de poule in en tegen Canada. 

PK

error: Kopiëren mag niet!