Phagwa song ‘Khelo Holi Phagunwa mein’

Eigen Phagwa song voor Ronny B

De Surinaamse artiest Ronny B heeft een eigen phagwa nummer uitgebracht. Real Life Entertainment gaf te kennen dat het nummer is geschreven door Ronny Badal. Hij is ongeveer 21 jaar al actief in de muziekscene. Dit is zijn derde eigen geschreven lied. De vorige songs zijn ‘Lagai Deh Kadjarwa’ en ‘Broken Sharaabi’.

Ronny B is lid van Musicband Desire. Wat in hem opkomt zet de zanger op papier en als het goed klinkt en de inhoud voor zich spreekt dan wordt het zeker een lied. Er komen zeker meer eigen geschreven songs geeft Ronny Badal aan in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Khelo Holi Phagunwa mein’ is tot stand gekomen in Desire Studios en is een productie van Real life entertainment (Sudhir Binda). Voor de muzikale omlijsting werd gezorgd door Ashish Sewnath op de dhol, Keys door Viresh Bhondoe en Kevin Sanmoestan op de gitaar. Recording van de dhol is gedaan in VS music studio door Sunny Rambali, en om het geheel goed te laten klinken zijn de mixing en mastering gedaan door Kiran Bihari.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: