Latin King Johan Misiedjan behaalt eerste plaats op hitlijsten radiostations

De song ‘Tide Neti’  van Latin King Johan Misiedjan haalt de eerste plaats op hitlijsten van Surinaamse radiostations. Behalve op de hitlijsten van radiostations heeft het ook de hitlijsten van Deng 7 van het programma Barki Procent Su en De Nationale Top 40 van Suriname behaald. Het is voor het eerst in de Surinaamse muziekgeschiedenis dat een artiest met een lied dat 20 jaar geleden werd uitgebracht de eerste plaats op diverse Surinaamse radiostations haalde. ‘Tide Neti’ komt voor op het derde album ‘Opo Dansi’ die in 2001 uitkwam. De Latin King is druk bezig te werken aan een documentaire over zijn leven. In de informatieve film zal de artiest naast muziek ook meer over zichzelf uit de doeken doen. De Latin King zegt muziek voor zijn fans te maken, zodat ze kunnen genieten van vooral de emoties die hij erin stopt. “Als mijn lied zoveel wordt aangevraagd dat het een nummer 1 notering krijgt, dan is dat het resultaat en als mijn eigen Surinamers mij zo nog waarderen met een song van 20 jaar geleden dan is dat super te noemen.” aldus Misiedjan in een gesprek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: