Holi Mashup 2K21 uitgebracht

Eerste samenwerking tussen GENTLE & 2CRAZY

De muziekgroep GENTLE uit Nederland en muziekformatie 2CRAZY uit Suriname zijn een samenwerking aangegaan. Holi Mashup 2K21 is op woensdag 24 maart uitgebracht. Deze productie is het resultaat van de samenwerking. Het is de eerste holi song release van 2 bandjes uit 2 landen. Het geheel is een idee geweest van Ahwin Sampat, de bandleider van 2Crazy. Hij benaderde Sanjay Ajodhia de bandleider van Gentle. Zodoende is besloten om de zangers Roberto van Gentle en Kiran Ramgoelam van 2Crazy te laten zingen.

Holi Mashup 2K21 is te beluisteren via de YouTube channel van MUSICGENTLE. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats in Suriname. Radjesh Chinkoe de gitarist van Gentle, heeft alle mooie gitaar partijen gespeeld. De design en visual fx video is gemaakt door Sallo Fx Studio. De zangstukken van Roberto, zijn in zijneigen home studio opgenomen. Ook bevat deze mashup een eigen tekst, namelijk Kyu Ki Aye Hai Holi. Dit is geschreven door Ahwin Sampat van 2Crazy. Langs deze weg namens GENTLE en 2CRAZY alvast een Subh Holi.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!