“The Punjabi Mashup By Sunny-R” met 100.000 plus views

De Nederlandse artiest Sunny-R heeft een mashup uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg informatie van Real Life Entertainment. Sunny-R is een Surinaamse, hindoestaanse, internationale artiest vanuit Nederland. “The Punjabi Mashup By Sunny-R” is  te beluisteren via YouTube en bekende streaming platformen. De video heeft binnen 10 dagen 100.000 views weten te behalen. Het muzikale deel is gedaan door Sunny-R en G-Nius. De opname heeft de artiest in zijn eigen studio, SR Studios gedaan. Dit is zijn tweede mashup binnen twee maanden. Zijn eerste mashup heet “The Broken Heart Mashup”. De artiest is herkenbaar aan zijn Sikh tulband, die de Indiase Sikhs dragen vanwege hun geloof. Khoesiaal P

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: