Drive thru cookout te Lalla Rookh

Geen Phagwa Milan met cautalzang vanwege Covid-19

Stichting Organisatie Hindoe Media en de Nationale Stichting Hindoestaanse Immigratie organiseren een Drive thru cookout. Middels een berichtgeving geeft de organisatie het volgende aan. Op zondag 28 maart zal de Phagwa Bara Drive thru Cookout vanuit Lalla Rookh worden gehouden. Op het achterterras zal er een interne fundraising Bara Cookout zijn waar enkele ervaren koks hun kunsten zullen tonen. De organisaties willen Good Food stimuleren en vooral kennis aan de jongeren overdragen. Wie van de koks zal de lekkerste, gezondste, knapperige, bara met veel groenten en besan in plaats van blom en met de minste olie maken? Er is een mini jury en het recept wordt op de OHM website geplaatst voor gebruik op feestjes, huwelijken, vergaderingen etc. Er mag geproefd en gekocht worden middels een drive thru service vanwege de massa beperkingen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: