Nieuwste productie van Booster heet ‘Controle’

De Surinaamse artiest Booster heeft zijn nieuwste productie uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. Booster, geboren als Ivan Deel is al langer dan 17 jaar actief bezig in de muziekscene. Hij is de medeoprichter van The Love Messengers. Enkele hit songs van The Love Messengers zijn,  ‘Sranan Koningin’, ‘Jonkoe Basi’, ‘Wasi Yuru’.  Momenteel heeft hij zijn eigen band genaamd Booster & The Message Band. De zanger heeft zijn eerste lied voor dit jaar genaamd ‘Controle’ gelanceerd. Het verhaal heeft betrekking op de impact van een vrouw op de man wanneer er sprake is van een relatie. Bij dit nummer is er sprake van een Afrobeat met zouk invloeden.  “Ik was even rustig, maar in 2021 geef ik mijn carrière middels nieuwe producties een boost” aldus de artiest in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: