Vreedzaam: “Samenleving wordt geconfronteerd met out-of-pocket betalen voor medicijnen”

NDP-parlementariër Jennifer Vreedzaam heeft tijdens de openbare vergadering dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA) aandacht gevraagd voor het tekort aan medicijnen. “De samenleving wordt geconfronteerd met het out-of-pocket betalen voor medicijnen, omdat de medicijnen in de klapper niet beschikbaar zijn”, benadrukte de NDP’er, die lid is van de vaste parlementaire commissie Volksgezondheid. Vreedzaam wees assembleevoorzitter Marinus Bee verder erop dat haar fractie eerder een interpellatievoorstel heeft ingediend naar aanleiding van de niertransplantaties, die nu in samenwerking met diaspora in het ’s Lands Hospitaal zullen plaatsvinden. Echter heeft de paarse fractie nu weken verder nog steeds niet vernomen of deze vergadering wel of niet zal worden uitgeschreven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: