Grote Covid-vaccinatiedag zaterdag 27 maart in Regionaal Ziekenhuis Wanica

Namens het ministerie van Volksgezondheid organiseert het Nationaal Coördinatie Team Covid-19 vaccinatie in samenwerking met het bedrijfsleven, een nationaal team van verpleegkundigen, medici en vrijwilligers van verschillende instellingen op zaterdag 27 maart aanstaande een grote vaccinatiedag in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Dit maken het ministerie van Volksgezondheid en het Regionaal Ziekenhuis Wanica bekend.

Het ministerie wil met grote vaccinatie-evenementen het vaccineren toegankelijker maken voor de verschillende doelgroepen.

De groepen die nu gevaccineerd worden zijn:

• 60-plussers.

• 40- tot 60-jarigen met onderliggende aandoeningen zoals nierziekten, suikerziekte, overgewicht, sikkelcelziekte en hoge bloeddruk.

• Dialyse patiënten.

• Personen woonachtig in de bejaardentehuizen.

• Zorgmedewerkers.

Wie tot een van deze groepen behoort kan zich online registreren via www.laatjevaccineren.sr of bel met 178.

Tijd: 08:00 uur tot 16:00 uur in het Regionaal Ziekenhuis Wanica aan de Vredenburg Serie B #39. Er zullen pendelbussen beschikbaar zijn die vanaf 07:30 uur vertrekken vanuit de parkeerplaats Lelydorp en parkeerplaats Kuldipsingh Highway.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: