Jongen (17) slaat drankfles kapot op hoofd man bij feest….

De politie van Nieuw-Nickerie heeft de 17-jarige K.A. op zaterdag 20 maart aangehouden op verdenking van mishandeling door een drankfles op het hoofd van iemand kapot te slaan, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdagavond 24 maart.

K.A. was woensdag 17 maart samen met anderen, waaronder het slachtoffer N., op een feest bij buren. Op een gegeven moment besloot N. om samen met een man bier te gaan kopen. K.A. wilde ook mee en vertrok samen met de twee om het bier te gaan kopen. Bij aankomst op de locatie viel het K.A. op, dat N. in plaats van bier, drugs kocht.

Hierop belde A. vervolgens met de jarige om hem op te halen, waarna hij met de jarige terugkeerde naar het feest. 

Op een bepaald moment werd hij door zijn oom benaderd, die hem vroeg waar hij zolang was gebleven en of hij was gaan roken.

Er ontstond direct bij K.A. het vermoeden, dat N. zijn oom had verteld dat hij drugs was gaan kopen, terwijl dat niet het geval was. Toen N. op vertrek stond naar huis, pakte A. een alcohol fles en sloeg N. hiermee op zijn hoofd. Door de klap liep N. een barstwond op en moest medisch worden behandeld.

K.A. heeft toegegeven het feit te hebben gepleegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: