Senioren burger opgepakt voor vernielen auto buurtbewoonster

Het Korps Politie Suriname meldt dinsdagmiddag 23 maart, dat agenten van het politiebureau Centrum op dinsdag 16 maart de senioren burger F.S. op zijn woonadres hebben aangehouden, verdacht van het vernielen van de auto van een buurtbewoners. De leeftijd van de man wordt niet door de politie vermeld.

De buurtbewoonster H. deed op zondag 14 maart aangifte op het politiebureau Centrum tegen F.S. De vrouw verklaarde tegenover de politie dat het om een al drie jaar voortslepende ruzie gaat tussen haar en de verdachte. F.S. vermoedde dat de vrouw twee jongens had aangezet om zijn bouwstenen weg te nemen. 

Volgens de vrouw was F.S. op 14 maart vermoedelijk door het dolle heen, waardoor hij een steen pakte en haar voertuig vernielde. De man heeft bekend de auto te hebben vernield. Hij werd na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: