Jongen (20) aangehouden die zich verdacht gedraagt op terrein nieuw pompstation

De 20-jarige S.D. is donderdag 18 maart op heterdaad betrapt door een beveiligingsmedewerker, omdat hij zich verdacht gedroeg op een terrein aan de Toevluchtweg, waar men bezig is een pompstation op te zetten.  De jongen werd overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdagavond 23 maart.

De beveiligingsmedewerker ontdekte hem en hield hem staande. De verdachte kon geen afdoend antwoord geven op de vraag waarom hij zich op het terrein bevond. Aangezien zijn verklaringen tegenstrijdig waren, werd hij overgedragen aan de ingeschakelde politie.

S.D. werd ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau en verklaarde tegenover de politie, dat hij zich op het terrein bevond om hout te zoeken voor het maken van een hondenhok. Maar, de locatie is geen houtmarkt en er is ook geen zichtbaar hout op het terrein, rees het vermoeden bij de politie dat de jongen andere bedoelingen had. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: