De gebroeders Simson initiëren sociaal project

De gebroeders Ian en Jareel Simson initiëren een sociaal project, waarbij zeven (7) rolstoelen zullen worden overhandigd aan behoeftigen. Exquisite design contractors N.V en Tambrano security zijn de bedrijven die de rolstoelen hebben gedoneerd. Het doel van dit project is om behoeftigen, die zich geen rolstoel kunnen permiteren, hierin te voorzien. Ook is het de bedoeling dat de gebroeders middels het ontplooien van sociale projecten hun passie volgen en de persoonlijke- en sociale skills aanscherpen zoals onder andere assertiviteit, weerbaarheid, omgangsnormen en management.

Ook zijn zij voornemens om binnenkort een onderneming te starten waarbij een bepaald percentage van de opbrengsten, besteedt zal worden aan sociale projecten ten behoeve van de samenleving. Met deze houding stimuleren zij graag hetzelfde onder leeftijdsgenoten. Zij ondernemen graag stappen voor een verantwoordelijk leefbestaan. Hiermee worden de talenten voortdurend ontwikkelt, waarbij zelfbewustwording en de sociale vaardigheden aan de orde komen.

Om te weten wat je wilt veranderen, moet je eerst weten wat je kan en graag wilt doen. Ian en Jareel zijn hiervan bewust en nemen daarom op jonge leeftijd de stappen om vaardigheden en competenties te ontwikkelen middels ondernemerschap en hand in hand het uitvoeren van sociale projecten. Op deze manier geven de gebroeders ook terug aan de samenleving. Door deze concrete doelen vast te stellen, gaan de gebroeders Simson gemotiveerd en gepassioneerd aan de slag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: