Alia Bhatt mist Ranbir Kapoor heel erg

Ranbir Kapoor testte vorige week positief op het coronavirus en zit in quarantaine. Alia Bhatt, die hem mist, deelde een foto van hen beiden waarop ze verliefd ogen op Instagram.

Bij t de foto gebruikte Alia (27) slechts een paar woorden om haar emoties te verwoorden. Ze voegde ook een hart smiley en een oneindigheidsteken toe, dat altijd het symbool van het paar is geweest. Het bijschrift van de acteur luidde, “major missing “.

Eerder, ter gelegenheid van Maha Shivratri, bezocht Alia Bhatt de Mukteshwar Tempel samen met goede vriend, regisseur Ayan Mukerji. De actrice zag er prachtig uit in haar rode salwar pak en werd door de paparazzi ondervraagd of ze voor iets speciaals gebeden had. Zij antwoordde, “Haan khaas maanga par share nahi kar sakti (ik heb voor iets speciaal gebeden, maar kan u niet vertellen)”.

De Raazi-actrice had zich afgezonderd en ook de test gedaan nadat vriend Ranbir positief testte op het coronavirus. Op donderdag deelde Alia via haar Instagram-verhaal een gezondheidsupdate en liet weten dat ze negatief is getest. Ze deelde ook dat ze, nadat ze met haar arts had gesproken, klaar was om weer aan het werk te gaan.

Afgelopen vrijdag deelde Neetu Kapoor via Instagram het nieuws dat zoon Ranbir positief was getest. Ze schreef: “Dank u voor uw bezorgdheid en uw goede wensen. Ranbir is positief getest op Covid-19. Hij is aan de medicatie en herstelt goed. Hij is in zelf-quarantaine thuis en volgt alle voorzorgsmaatregelen stipt op.”

Alia Bhatt en Ranbir Kapoor zullen binnenkort te zien zijn in het magnum opus drama Brahmastra.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: