Irrfan Khan’s Babil plaagt over zijn filmdebuut

De zoon van wijlen acteur Irrfan Khan, Babil Khan, heeft gehint dat zijn filmdebuut binnenkort plaatsvindt. Babil ging naar Instagram en schreef een berichtje waarin hij zei: “Ik zal onthullen waar ik mee bezig ben geweest” zodra mijn bijgeloof mij dat toestaat. Hij deelde ook een foto uit de film Maqbool van zijn overleden vader samen met actrice Tabu.

Hij deelde ook hoe ‘bang’ hij is om zijn loopbaan in de Indiase cinema te beginnen. En, om zijn angst te bestrijden, kijkt hij naar Irrfan’s foto’s uit zijn tijd op de National School of Drama en enkele van zijn oudere films. “Omdat ik natuurlijk erg bang ben dat ik ben begonnen zonder enige formele acteeropleiding en 8 jaar te vroeg, kalmeer ik vaak mijn angsten door naar baba’s foto’s van NSD en eerdere films te kijken. Hier is iets voor zijn fans :))” voegde Babil eraan toe.

Op de foto die Babil deelde, verzorgt Irrfan de gewonde teen van Tabu in Vishal Bhardwaj’s film Maqbool. De film uit 2004 was gebaseerd op William Shakespeare’s verhaal Macbeth en had ook acteurs als Pankaj Kapur, Om Puri, Naseeruddin Shah en Piyush Mishra in de hoofdrollen.

Irrfan Khan overleed in april 2020, na een twee jaar durende strijd tegen kanker. Sindsdien heeft zijn zoon Babil foto’s van zijn vader gedeeld die herinneren aan de gouden tijd die hij met hem doorbracht. Een week geleden postte Babil een screenshot van zijn Whatsapp-chat met Irrfan en schreef erbij: “Dit was intens op een niveau dat ik niet kan uitleggen. Ik was onnodige chats van mijn WhatsApp aan het verwijderen en toen vond ik dit. In hemelsnaam. Ik stond bijna op het punt om hem terug te sms’en alleen voor de kick van het gevoel van “mera bhai idhar hi hai mere saath”.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: