Manoj Bajpayee test positief op coronavirus

Acteur Manoj Bajpayee is positief getest op het coronavirus. Hij deed opnamen voor zijn volgende, Despatch, toen dit duidelijk werd. De regisseur van de film, Kanu Behl, is ook besmet. Thans is Bajpayee in thuis quarantaine en hij maakt het goed.

De opnames van Despatch zijn gestaakt nadat gebleken is dat Bajpayee en Behl het virus hebben opgelopen. Despatch is een onderzoeksthriller die zich afspeelt in de wereld van de misdaadjournalistiek. Manoj, die in februari begon met de opnamen voor de film, speelt de rol van een man die wordt meegezogen in de duistere onderbuik van zaken en misdaad.

In de film is ook Shahana Goswami te zien. Manoj is ook in afwachting van de release van seizoen twee van zijn Amazon Prime Video-serie The Family Man, geregisseerd door Raj Nidimoru en Krishna DK. Zijn film Silence… Can You Hear It? gaat op 26 maart in première op het streaming platform ZEE5.

Onlangs zijn Bollywood acteur Ranbir Kapoor en filmmaker Sanjay Leela Bhansali ook positief getest op het coronavirus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: