Atleet Van Assen had kort voor emotionele videoboodschap gesprek met directeur Sport

Tijdens een dondermiddag gehouden persconferentie van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) bleek, dat atleet Miguel van Assen enkele uren voor zijn emotionele videoboodschap op zijn Facebookpagina een gesprek had met de directeur Sport van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport Gordon Touw Ngie Tjouw over zijn financiële situatie. 

Volgens de directeur van de CDS , Alven Roosveld, was de sporter het niet eens met gedane beloftes, waarna hij zijn emoties wilde delen op social media. 

Zowel de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, Gracia Emanuel, als de directeur Sport hebben geprobeerd om contact te krijgen met Miguel van Assen na zijn videoboodschap – die veel werd gedeeld op social media -, maar de atleet was niet meer bereikbaar. 

De huidige regering doet er alles aan om de atleet financiële steun te geven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: