Kunstenaar Anand Dwarka gaat ‘Shiva Nataraja’ schilderen

De Surinaamse kunstenaar Anand Dwarka zal in het kader van het religieuze dag  Maha Shivaratri aan live painting doen te Wakapasi. Aan Dagblad Suriname vertelde de kunstenaar dat hij donderdag binnen 11 minuten ‘Shiva Nataraja’ zal schilderen. “Shiva Nataraja is volgende hindoe religie, de god van verandering en vurigheid die al dansend door het leven gaat. God Shiva danst als hij boos wordt, mijn boodschap met dit initiatief is dat je nooit iemand boos moet maken of laten lijden tot hij of zij pijn voelt” aldus de kunstenaar. Hij heeft al schilderijen voor expositie ter plekke waaronder een kunstwerk met twee dames die het dansstijl Bharatanatyam aan het uitoefenen zijn.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: