Edje The Su Lover lanceert nummer ‘langa anoe no de moro’

De Surinaamse artiest Edje The Su Lover heeft op 01 maart jongstleden zijn nieuwste productie ‘langa anoe no de moro’ uitgebracht. Het nummer ‘langa anoe no de moro’ heeft betrekking op de huidige Covid-19 situatie. De inspiratie voor de veelzijdige artiest is het hele Covid gebeuren in de wereld geweest. “Je kan jouw beste maat niet meer een hand of brasa geven. Alles moet van op een afstand (2m) omdat je anders ook besmet zou kunnen raken door jouw eigen mensen die je lief hebt en ook de scholen die gesloten waren” vertelt Edje The Su Lover in een gesprek.

Het nummer is via YouTube te beluisteren. Hij is geboren als Rozendaal, Edward. Hij heeft een levenspartner en is vader van 4 kinderen, 2jongens en 2 meisjes. Edward heeft voetballen, zingen en lezen als hobby. De artiest speelde eerst voor de formatie Pepresiri Kawinaband te Tourtonne 4 later weer Soekroe95 met een paar  van de heren van jong Sukru Sani. Daarna The Generals waarvan hij 17 jaren lid is geweest. Edje The Su Lover heeft in totaal 15 nummers geschreven waarvan de laatste langa anoe no de moro (Covid song ) is. Daarnaast zijn er nog drie waarmee hij bezig is in de studio.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: