Bizar: Echtscheiding aangevraagd omdat man geen ruzie maakt

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. Hierbij besluit een koppel officieel om samen met elkaar door het leven te gaan. Maar als het leven niet goed gaat kan het koppel ook gaan scheiden. Een ware bizarre aanvraag voor echtscheiding is het volgende geweest. Een vrouw heeft echtscheiding aangevraagd met als reden dat haar man geen ruzie maakte met haar. Hij was heel aardig en ging haar maar voor alles gemakkelijk vergeven. ‘Ik heb geen leven nodig waarbij mijn man het eens is met alles en niet in discussie gaat’. Het vorige is één van haar opmerkingen geweest. Ze hadden geen discussies en de vrouw vond zijn liefde verstikkend. De rechter had gevraagd om de kwestie onderling op te lossen. Deze rechtszaak heeft toen het internationaal nieuws gehaald. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen aan te kaarten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: