Jah Lightning over videoclip ‘Gado Abi Wang Presi’

De Surinaamse artiest Jah Lightning heeft onlangs zijn nieuwste productie ‘Gado Abi Wang Presi’ gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de zanger: ‘Hij deelt het nummer speciaal voor alle muziekliefhebbers. Vooral voor degenen die hun best doen om goed te doen op aarde en zich aan de 10 geboden te houden. God heeft een plaats voor jou in het koninkrijk.  De duivel houdt er niet van wanneer je goed doet, ondanks alle obstakels. Blijf geloven in God (AHAYAH). Don’t give up. Een speciale dank aan een ieder voor de ondersteuning. In het bijzonder dhr. G. May. De clip is inmiddels al te zien op YouTube en op de page van de natuur heeft kracht’., aldus Jah Lightning over zijn gospelsong ‘Gado Abi Wang Presi’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: