Artiest & organisator Eshocksz zijn carrière

De artiest ESHOCKSZ staat gereed voor de release van een nieuw productie. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over ESHOCKSZ: Hij is geboren als Ashok Amit Biharie & staat bekend als Artiest & Organisator in Nederland.

Op 11 jarige leeftijd begon Ashok zijn vader en de crew te helpen met DJ te draaien op besloten feestjes. Na ervaringen met verjaardagsfeestjes en bruiloften besloot Ashok op 16- jarige leeftijd eindelijk een keer wat anders te doen, namelijk te draaien in Cafés/ feestzalen & Clubs. Ashok en crew begonnen bij Laschicas & vanaf daar zijn ze gaan draaien bij Lariviera & Kaise.NL. Het duurde niet lang meer en hij kreeg een vaste contract om als vaste DJ bij de grootste Club van Rotterdam te draaien, namelijk Club Eclipse. Ook heeft hij meerdere malen een DJ-award gewonnen. later werd hij tot organisator benoemd en gaf hij zijn eigen Urban Evenementen & Surinaamse/Hindoestaanse Evenementen.

Als hobby is hij 2 jaar geleden in 2019 begonnen met zingen van Engels/Spaans & Bollywood Karaoke ‘s. Daarna heeft hij een aantal oefensessies gedaan met een collega die goed kan zingen, zodat hij zichzelf ook tot een bepaald niveau kon tillen. Hij zal binnenkort zijn officiële solo ‘Chutney Socca Mashup’ uitbrengen. Het is een samenwerking geworden met producer Selecta (Sanjay Autar). Vandaag, 8 maart, viert  ESHOCKSZ zijn verjaardag en wordt van harte gefeliciteerd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: