Donatie aan het Blindencentrum

Het blindencentrum heeft wederom een geste in ontvangst mogen nemen namens Jaysoer Carwash. In gesprek met Dagblad Suriname geeft Jayant Balak het volgende aan. Op verzoek van het blindencentrum heeft hij het initiatief genomen en ingespeeld op de vraag. Hij werd gebeld door mevrouw Jorta van het Blindencentrum met het volgend verzoek. Zij hadden een sessie gepand te Cabenda Dorp en vroeg of ze ondersteuning konden krijgen in de vorm van voedselpakketten voor blinden die te Cabenda Dorp wonen. Het gaat om acht personen met een visuele beperking. Jayant heeft toen vijf voedselpakketten en drie enveloppes overhandigd aan het Blindencentrum. Daarnaast nog voedsel en drank voor het team dat naar Cabenda dorp is geweest. Hij heeft uit eigen middelen een bedrag van SRD3500,- uitgegeven.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: