Hindostaanse Moslimgemeenschap

De CDA-afdeling in Den Haag (Christen-Democratisch Appèl) heeft vrijdag de lijsttrekker van de partij bij de komende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart en huidig demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra laten kennismaken met de Surinaams Hindostaanse Moslimgemeenschap in Den Haag.

De locatie was de moskee gevestigd in de voormalige Thomaskerk in Den Haag. Een mooie bijeenkomst op een unieke locatie, zo bericht de Haagse CDA’er Kavish Partiman, fractievoorzitter van het CDA in de Haagse gemeenteraad, op social media.

Partiman: ‘Er werd uitleg gegeven over de boodschap van verbinding vanuit de Islam, een boodschap die voor het CDA Den Haag een bekende is en we graag deelden met onze lijsttrekker. De Surinaamse Moslimgemeenschap is een rustige, maar zeker geen onzichtbare. Ze leveren een immense bijdrage aan Den Haag, zijn sociaal bewogen en hebben zich doorgedrongen tot de top van de samenleving. Fijn om ook deze mooie Haagse gemeenschap voor te stellen aan onze partijleider.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: