Ranbir Kapoor-starrer Animal

Animal, de film waarin  Ranbir Kapoor, Parineeti Chopra en Anil Kapoor hoofdrollen vertolken, komt uit op Dusshera in het jaar 2022. Sandeep Reddy Vanga doet de regie voor deze film.

Ook Anil Kapoor, Bobby Deol en Parineeti Chopra maken deel uit van de filmcast. Animal is Vanga’s tweede Hindi film, na de blockbuster Kabir Singh uit 2019. Bhushan Kumar”s T-Series, Pranay Reddy Vanga, Murad Khetani en Krishan Kumar doen de productie.

De dialogen van de film worden geschreven door schrijversduo Siddharth en Garima, die eerder samenwerkten aan Kabir Singh. Animal is de tweede film van Ranbir Kapoor die zijn release voor 2022 heeft aangekondigd, na de titelloze romantische komedie Luv Ranjan, die op 18 maart in de bioscoop zal verschijnen. De film heeft ook Shraddha Kapoor en Boney Kapoor in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: