Echtgenoot is de reden dat Preity Zinta tegen een paal aan liep

Preity Zinta is 5 jaar getrouwd met echtgenoot Gene Goodenough. Ze deelde een prachtige foto met Gene en plaatste een bericht dat zo uit een romantische komedie lijkt te komen.  Preity Zinta schreef dat haar echtgenoot Gene Goodenough de reden is dat ze was afgeleid door haar telefoon en recht tegen een paal liep. Gezien de twee op dit moment niet samen zijn, voegde ze er ook aan toe dat ze hem mist.

“Happy Anniversary my love, Jij bent de reden dat ik naar beneden kijk naar mijn telefoon en glimlach en dan tegen een paal aanloop. Kan niet geloven dat we een decennium samen zijn. Zied aar hoe de tijd vliegt … Mis je …. Wenste dat je hier was schreef ze.

Eerder op Valentijnsdag wenste de Veer Zara-actrice haar echtgenoot een fijne dag met een romantische post en schreef: “Liefde krijgt een heel nieuwe betekenis met jou in mijn leven Fijne Valentijnsdag mijn schat … Ik hou van je.” Haar onnavolgbare stijl van het toevoegen van een hashtag met ‘pati parmeshwar’ is zeer geliefd bij fans.

Preity Zinta en Gene Goodenough waren al lange tijd vrienden voordat ze gingen daten. In 2016 trouwden ze in Los Angeles in een intieme hindoeïstische ceremonie. De actrice verhuisde al snel met tassen en bagage naar de VS, maar blijft India bezoeken voor werk en om haar familie te ontmoeten. Ze reist ook actief om haar team Kings XI Punjab te steunen in de IPL. Op het filmfront was Zinta voor het laatst te zien in Bhaiaji Superhit in 2018.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: