Parineeti Chopra blij met reactie op The Girl On The Train

Parineeti Chopra viert het succes van haar nieuwste film The Girl On The Train, de officiële Hindi remake van de film uit 2016 met dezelfde titel. Op Instagram zegt de actrice “overweldigd en emotioneel” te zijn vanwege de mooie reacties die volgden nadat het publiek de film had gezien op Netflix. Ribhu Dasgupta is de regisseur en ook Aditi Rao Hydari en Avinash Tiwary hebben er hoofdrollen in.

In een interview met indianexpress.com zei Parineeti dat The Girl On The Train haar als persoon en actrice had veranderd.

“Ik heb enorm veel geluk gehad dat het mijn kant op kwam, met geweldige acteurs die mij inspireren en uitdaagden en me duidelijk lieten zien welke kant ik op wil na deze film. Ik voel me door de ervaring met deze film net een nieuw persoon, alsof ik ben wedergeboren,” zei ze.

In het weekend deelde Parineeti ook een post waarin ze vierde dat de film van haar nicht, actrice Priyanka Chopra, een van de films is die trending is op Netflix. Priyanka Chopra’s film We Can Be Heroes is momenteel op plek nummer 6 en Parineeti Chopra’s nieuwste release The Girl on The Train bezet plek nummer 7.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: