Kareena Kapoor feest met Karisma en Malaika

Actrice Karisma Kapoor postte woensdag een foto van een feestje, vermoedelijk georganiseerd door zus Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan. De nieuwe ouders hadden hun goede vrienden uit de industrie uitgenodigd, waaronder Malaika Arora, Amrita Arora, Natasha Poonawalla en Manish Malhotra.

Karisma deelde op Instagram een foto die een blik gunde op hun kleine feestje. Ze schreef op Instagram: “Heerlijke avond.” Zodra Karisma de foto dropte, overspoelden fans de commentaarsectie met hart-, vuur- en smiley-emoji’s.

Natasha Poonawalla deelde dezelfde foto en postte op haar Instagram account: “Een avond met de bende. Er is zoveel veranderd, maar het voelt alsof er niets is veranderd… Welkom in onze wereld… Tim’s lil brother ❤️.”

Kareena en Saif verwelkomden hun tweede kind, een babyjongen op 21 februari. Het stel heeft al een 4-jarige zoon, Taimur. Kareena beviel van de baby in het Breach Candy Hospital.

Randhir Kapoor had het nieuws bevestigd aan indianexpress.com. Hij zei dat zowel moeder als baby het goed maken. Later op de dag, gaf Saif een verklaring vrij om te bedanken voor de goede wensen. “We zijn gezegend met een baby jongen. Moeder en baby zijn veilig en gezond. Dank voor alle liefde en steun,” luidde de verklaring.

Kort daarna stuurde bijna elke Bollywood celeb zijn goede wensen naar het paar.

Kareena Kapoor beëindigde de opnames voor Laal Singh Chaddha tijdens de zwangerschap. Ze werd ook gezien tijdens opnames voor verschillende merken die ze vertegenwoordigt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: