Telesur-directeur Antonius spreekt president Santokhi over internet op school

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) heeft woensdag een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi. Ook aanwezig bij dit onderhoud waren vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme. Centraal stond het bereikbaar maken van internet op elke school. Dit meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Momenteel volgen vele scholieren via het internet hun reguliere lessen. President Santokhi had hiervoor de nodige aandacht gevraagd van het telecombedrijf. 

Voor het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is het wenselijk, dat elke school voorzien is van een internetverbinding. 

‘Voornamelijk voor de president is dit belangrijk en het heeft zeker onze aandacht. Samen met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur bekijken wij de mogelijkheden en oplossingen om dit te bewerkstelligen’, zegt directeur Mike Antonius van Telesur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: