Kangana Ranaut deelt foto’s van gesloopt Mumbai kantoor office

Actrice Kangana Ranaut bracht maandag een bezoek aan haar Pali Hill kantoor in Bandra West, waarvan delen vorig jaar werden gesloopt door ambtenaren van de Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) op beschuldiging van illegale bouw. Op maandag tweette de acteur foto’s van het gebouw en zei dat ze niet klaar was om haar kantoor in zo’n staat te zien. Ze voegde eraan toe dat bij een bezoek aan het kantoor na zo’n lange tijd haar hart opnieuw brak.

In een tweet schreef Kangana: “Ik heb vergaderingen gehouden in mijn huis. Vandaag stond Aksht Ranaut, die samen met mij Manikarnika Films oprichtte en ook in zijn eentje alle 700 zaken behandelde die tegen mij waren ingediend, erop dat ik een belangrijke vergadering bijwoonde over Emergency op kantoor. Ik was er niet klaar voor en mijn hart brak opnieuw.”

Twee van de door Kangana getwitterde foto’s laten de schade zien die aan het kantoor is aangebracht. Ze deelde ook een oude foto om een idee te geven van hoe het er oorspronkelijk uitzag.

In een mededeling die vorig jaar uitkwam, somde BMC 14 gevallen van illegale bouw op in de bungalow.

Op zondag deelde Ranaut dat ze het huis van haar ouders in Mumbai heeft gerenoveerd. Ze deelde foto’s op Twitter voor haar fans en hoopte dat de foto’s “degenen inspireren die geïnteresseerd zijn in huisdecoratie.”

Eerder op de dag was ze gastvrouw voor het team van Tejas voor een voorleessessie. Tejas markeert Ranaut’s eerste film waarin ze als militair te zien zal zijn. Ze was blij dat ze een Sikh in de film kon spelen en zei: “Ik las vandaag de volledige naam van mijn personage op mijn uniform, ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht.”

Op het werk front, zal Kangana, die begonnen is met de voorbereiding voor Tejas, te zien zijn in Dhaakad, Thalaivi en een film zonder titel waarin ze het personage van India’s voormalige premier Indira Gandhi zal vertolken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: