Amitabh Bachchan onderging oogoperatie

Amitabh Bachchan heeft zijn legioen aan fans ongerust gemaakt toen hij zaterdagavond onthulde dat hij een operatie heeft ondergaan. De acteur onthulde niet veel details in zijn blog post.

Maandagochtend schreef de 78-jarige acteur in een lange post dat hij een ‘delicate procedure’ voor zijn ogen had ondergaan. “Dank u voor alle bezorgdheid en de wensen voor de medische toestand. Oogoperaties op deze leeftijd zijn delicaat en moeten met precisie worden uitgevoerd. Het beste wordt gedaan en men hoopt dat alles goed komt. Het zicht en het herstel zijn traag en moeilijk, dus als er tikfouten zijn, zijn ze te verontschuldigen. Op dit ogenblik voel ik mij als Gary Sobers, de grote West-Indiër en zijn vertelling van een cricketverhaal dat hij blijkbaar heeft meegemaakt. De details daarvan zullen te zijner tijd worden gegeven. Het is een verhaal gehoord of het authentiek is of niet is twijfelachtig.”

Hij onthulde ook dat er binnenkort weer een operatie zal plaatsvinden. “Mijn liefde aan allen… de vooruitgang is traag en er is nog een oog te gaan. Dus het is een lange weg, in de hoop natuurlijk dat het allemaal goed komt …op tijd voor mijn schema dat spoedig begint … de nieuwe film met Vikas Bahl, voorlopig getiteld ‘GoodBye’.”

Op zijn blog schreef hij onder andere: .. oogoperaties op deze leeftijd zijn delicaat en vereisen precisie behandeling .. het beste wordt gedaan en men hoopt dat alles goed komt .. het herstel is traag en moeilijk dus als er typefouten zijn zijn ze te verontschuldigen .. op dit moment voel ik me als Gary Sobers , de West-Indische grote en zijn vertelling van een cricketverhaal dat hij blijkbaar heeft meegemaakt … de details daarvan zullen te zijner tijd worden gegeven … het is een verhaal dat vaker wordt gehoord of het authentiek is of niet is twijfelachtig …

.. goed … waarom wachten zal het nu vertellen …

… bij een cricket wedstrijd met een sterke tegenstander stond WI er niet goed voor en leek de wedstrijd te gaan verliezen … Gary Sobers zat in de kleedkamer en zag het gebeuren, opende zijn fles rum en dronk er een paar slokken … toen het zijn beurt was om te batten ging hij uit en scoorde zijn snelste honderd … toen hem gevraagd werd hoe hij dat deed … zei hij toen ik uitging zag ik drie ballen … ik raakte de middelste … !!!!

Mijn oog conditie is enigszins vergelijkbaar … Ik zie drie letters voor elk woord en raak de middelste knop … 🤣

Mijn liefde aan allen … herstel gaat traag … en er is nog een ander oog te gaan … dus het is een lange weg … in de hoop natuurlijk dat het allemaal goed op tijd voor mijn schema dat spoedig begint voor de nieuwe film met Vikas Bahl, voorlopig getiteld ‘GoodBye’ …

Sommige van de foto’s van de look test werden geplaatst … maar ze zijn slechts tests, niets is definitief …”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: