Boney Kapoor en dochters Janhvi en Khushi houden puja voor Sridevi

Vooruitlopend op Sridevi’s derde sterfjaar, hebben Boney Kapoor en hun twee dochters, Janhvi en Khushi Kapoor, een puja uitgevoerd voor de overleden actrice in Chennai. Sridevi werd op 24 februari 2018 dood aangetroffen in haar hotelkamer in Dubai nadat ze een hartstilstand had gekregen. Elk jaar, sinds de dood van Sridevi, bezoekt de familie het huis van de overleden actrice in Chennai’s Mylapore om een puja uit te voeren ter nagedachtenis aan haar.

In 2020 woonden Boney en Janhvi deze puja bij zonder Khushi, omdat zij in New York was voor haar studie aan de filmacademie. De ceremonie werd vorig jaar bijgewoond door familie en vrienden, waaronder Ajith. Janhvi had zelfs een foto van de ceremonie gedeeld, met als bijschrift een hartverscheurende herinnering aan haar overleden moeder. Ze schreef, “wou dat je hier was”.

Tijdens de lockdown had Jahnvi via Instagram een bericht gedeeld waarin ze aangaf dat ze haar moeder mist. Ze had ook eens in een interview met indianexpress.com gezegd hoe moeilijk het voor haar is om naar de films van haar moeder te kijken. Ze had gezegd: “Het was moeilijk voor me om naar haar films te kijken. Ik herinner me dat ik op een gegeven moment naar Chalbaaz keek. Zij (andere personages) waren erg gemeen tegen haar in de film. Ze waren erg onbeleefd tegen haar, dus ik kon er niet naar kijken. Ik keek graag naar Sadma omdat ze Kamal ji (Haasan) aan het huilen bracht. Zelfs tijdens English Vinglish, ik herinner  me het Toronto Film Festival, zat ik in het theater en klemde mijn pols vast omdat de dochter in de film erg onbeleefd tegen haar was.”

Op het werkfront zal Janhvi te zien zijn in Roohi samen met Rajkummar Rao en Varun Sharma, ze heeft ook opnames gedaan voor Good Luck Jerry, en zal schitteren in Dostana 2.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: