Sara Ali Khan over band met vader Saif

Sara Ali Khan, de 25-jarige kleindochter van Sharmila Tagore en dochter van acteurs Amrita Singh en Saif Ali Khan, had het onlangs over haar loopbaan in Bollywood en hoe het leren pas begon toen ze tekende voor haar eerste film.

In een recent interview met Elle India magazine, deelde Sara Ali Khan dat het aanwezig zijn op de set van haar eerste film Kedarnath haar hielp de ware betekenis van acteren te realiseren. “Ik denk dat ik toen pas echt besefte wat acteren betekende. Het harde werk, de toewijding, alles,” zei ze.

Khan vertelde het tijdschrift verder over haar idee van ‘acteren’ toen ze opgroeide. “Mensen zouden verwachten dat ik dingen zou weten – als sterrenkind en vanwege mijn filmachtergrond. Maar op elke set heb ik nieuwe dingen geleerd. Toen ik vier jaar oud was, betekende acteren alleen dansen in Kaanta Laga en toen ik een tiener was, wilde ik Poo uit Kabhi Khushi Kabhie Gham zijn… Op de sets van Kedarnath wist ik niet eens dat een shot soms meerdere keren genomen moest worden.”

En het is dus niet verwonderlijk dat het niet alleen films zijn die de Simmba-actrice met haar vader Saif Ali Khan verbinden. Sara, die afstudeerde aan de Columbia University in geschiedenis en politieke wetenschappen, vertelde dat zowel zij als Saif van geschiedenis houden en veel lezen. Ze vertelde over een vakantie in Italië waar ze het meer over Hitler en Stalin hadden dan over Bollywood.

“Ik herinner me deze vakantie met hem in Italië, waar alles draaide om pizza, pasta, cultuur, musea, muziek en toneelstukken. Dit is iets waar mijn vader en ik echt enorm van genieten. We zijn allebei geschiedenis nerds, en we lachen om het feit dat we meer over Hitler en Stalin praten dan over films en Bollywood,” zegt het sterrenkind.

De Coolie No. 1 ster is geliefd om haar relativeringsvermogen en Sara denkt dat het haar ‘eenvoudige, desi meisje in hart en nieren’ houding is die de truc doet. Ze zegt: “Ik ben echt een eenvoudig, desi meisje in hart en nieren. Misschien voelen mensen zich daardoor aangesproken. Ik geef niet graag veel geld uit. Ik ben helemaal niet merkbewust. Ik ben gelukkiger in mijn salwar kameez van Sarojini Nagar en jhutis dan in merken die meer kosten dan mijn maandinkomen.”

Sara Ali Khan zal de volgende keer te zien zijn met Akshay Kumar en Dhanush in Aanand L Rai’s Atrangi Re.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: