President en hoge regeringsfunctionarissen vandaag in Nickerie

Ministers gisteren op werkbezoek bij dc Gobardhan

President Chan Santokhi wordt vandaag verwacht in het rijsdistrict Nickerie. Samen met hem zullen vicepresident Ronnie Brunswijk en ministers afreizen. Onder andere een elektriciteitsproject zal door het staatshoofd geopend worden. Inmiddels hadden gisteren de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, en minister Prahlad Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) werkbesprekingen met de districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan. Minister Nurmohamed is voor een werkbezoek in het district Nickerie. De aandachtspunten van het district kreeg minister Nurmohamed gepresenteerd door de dc van Nickerie. Later op de dag gingen de OW-minister vergezeld met de dc en zijn staf op een aantal veldbezoeken in het district. LVV-minister Sewdien is ook op werkbezoek in het district Nickerie. Op het commissariaat in Nieuw Nickerie zijn met districtscommissaris Senrita Gobardhan de eerste werkbesprekingen gehouden.

error: Kopiëren mag niet!