Zanger Perwien Poedien lanceert album ‘Dudu Reborn’

De Surinaamse artiest Perwien Poedien heeft zijn album ‘Dudu Reborn’ uitgebracht. Het album telt 10 liedjes waaronder de cover van de bekende nummers ‘chandi jaisa rang’, ‘jab koi baat’ en ‘bhoudji sugerki ho’. Het muzikale deel is gedaan voor muziekformatie Masti Group onder leiding van Surin Jagai. Op de cover van dit album is een jonge opkomende talent, junior Dudu (Shivesh Poedien), te bewonderen. De zanger zegt heel graag zijn zangtalenten en kennis te willen overdragen aan zijn zoon. Hij bedankt een ieder die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit album, in het bijzonder alle leden van Masti Group en sponsoren. ‘Dudu Reborn’ is sinds vorig week verkrijgbaar voor alle muziekliefhebbers.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: