Artiest Anijs over het nummer ‘Rode Roos’

Artiest Anijs is lid en medeoprichter van muziekgroep Avion Boys. Dagblad Suriname verkreeg de informatie via Mc Vuure. Cedric Anijs is actief bezig in de muziekscene. Hij heeft gewerkt aan de nieuwste productie ‘Rode Roos’. De productie is in samenwerking met Ninobeatz tot stand gekomen. ‘Rode Roos’ gaat over verliefdheid, je kan iemand leuk vinden en dan jou gevoelens uiten. ‘Maar tegelijkertijd zeg je de persoon dat het niet erg is als de gevoelens niet wederzijds zijn. Maar dat je de kans hebt gekregen om je gevoelens te uiten al voldoende is’. Zo is het nummer een heel verhaal zegt de artiest in een gesprek. Het nummer is per 14 februari te beluisteren via You Tube. De artiest is woonachtig in Nederland. Hij heeft ook samengewerkt met de bekende zangeres Naomi Faerber. Anijs heeft daarnaast ook twee singles kunnen lanceren en werkt momenteel aan een album.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!