Bigg Boss 14 finale HIGHLIGHTS:

De grote finale van Bigg Boss 14 was een drie uur durende aangelegenheid. Zondagavond kwam er een einde aan de lange reis van de door Salman Khan gehoste show. Actrice Rubina Dilaik werd de winnaar van de realityshow, terwijl zanger Rahul Vaidya de tweede plaats inpikte. Er waren vijf finalisten die om de trofee streden – Aly Goni, Rakhi Sawant en Nikki Tamboli, Rahul en Rubina. Tijdens de finale waren er ook optredens van onder andere Salman Khan, Nora Fatehi en de vijf finalisten.

Zoals elk seizoen begon Bigg Boss 14 met veel fanfare in oktober 2020. Maar deze keer stond er meer op het spel voor het creatieve team en de deelnemers. Bigg Boss 14 kwam immers in een periode dat het land door het coronavirus was afgesloten en de mogelijkheden voor ontspanning en vermaak beperkt waren tot mobiele telefoons en tv-toestellen.

Terwijl verveling en eenzaamheid de mensen plaagden, verlangden ze naar content die drama en plezier kon toevoegen aan hun dagelijkse leven. Wat is er dan beter dan een show waarin verschillende vreemden onder één dak leven en door breuklijnen en emotionele aardverschuivingen navigeren om als overwinnaar uit de bus te komen? In een tijd waarin mensen niet naar buiten konden om hun naasten te ontmoeten, zal het vreemd genoeg bevredigend zijn geweest om zich over te geven aan voyeurisme en beroemdheden op een goede, slechte en lelijke manier met elkaar te zien omgaan op de nationale televisie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: